top of page

Collagen Lift Paris™ Ampülleri Nasıl Kullanılır?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Takdir edersiniz ki olumlu etki yaratma iddiasında olan hiçbir gıda takviyesi; üretim ve tüketim sürecinde uzun süreli havayla temas etmemelidir. Benzer şekilde yine olmazsa olmazlardan biri de, söz konusu takviyelerin kanserojen olduğu kanıtlanmış “plastik” şişelerde bulunmaması gerektiğidir. Collagen Lift Paris™, insan sağlığını doğrudan etkileyen bu maddelere uygun olarak üretilmiş; tamamen doğa dostu bir maddeden, hiçbir süreçte hava ile temas almayacak şekilde üretilmiştir. Hatta bu sebeple ürünümüzü kullanmaya karar verenlerden aldığımız soruların başında “Biz bunu nasıl açacağız?” sorusu gelmektedir.

Collagen Lift Paris™ ampülleri çevir-aç kapak olarak değil, tek kullanımlık kır-iç-at şeklinde tasarlanmıştır. Böylece tüketim aşaması da gecikmeyerek uzun süreli hava ile temasa maruz kalmaz. Peki nasıl kıracağız? Bir ampülü, kalem ucuna benzer tarafı yukarı gelecek şekilde elimize aldıktan sonra, baş parmağımız ile ucuna kuvvet uygulayarak kırıyoruz. Büyükçe bir bardak suya ekleyip afiyetle tüketiyoruz.


Bu noktada dikkat etmeniz gereken şeylerden biri de emilim kalitesi açısından aç karna olmanızdır. Bu sebeple birlikte çalıştığımız 500’e yakın doktor ve güzellik uzmanı, ürünün sabah uyanır uyanmaz aç karna içilmesini tavsiye ediyor. Aç karna mide bulantısı hisseden, sabahları bir şey yiyip-içemiyorum diyenler için de akşam yatmadan hemen önce, yine aç karna olmak şartı ile tavsiye ediyoruz.


Collagen Lift Paris™ hakkında daha detaylı bilgi almak için bloglarımızı okuyabilir, web sitemizi dolaşabilir, Instagram hesabımızdan (@collagenliftparisturkiye] bize ulaşabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page