top of page

Ben Hangi Ürününüzü Tercih Etmeliyim?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

“Kolajen Nedir?” yazımızdan içilebilir kolajen takviyesinin önemine dair gerekli bilgileri öğrenen kullanıcılarımızın, ailemizin bir üyesi olmadan önce sordukları ya da sormaları gereken bu soruyu Collagen Lift Paris™ ailesi olarak detaylıca irdelemek istedik. İsterseniz önce ürünlerimizi kısaca tanıyalım:


Collagen Lift Paris™ Luminous Gold: 5000mg kolajen, 500mg altın eğrelti otu, 100mg C Vitamini, 15mg E vitamini, 50mg glutatyon, 100mg hyalüronik asit, 3000mg akdeniz yosunu içerir. Collagen Lift Paris™ Luminous Gold, cildinizin kolajen kaybını tamamlar. Altın Eğrelti Otu faydaları için uzmanlarıza danışabilirsiniz.


Collagen Lift Paris™ Vitality: 5000mg kolajen, 500mg glutatyon, 60mg C Vitamini ve 10mg Çinko içerir. En güçlü antioksidanlardan biri olan glutatyon ile kolajeni bir araya getirerek dünyada bir ilki gerçekleştiren Collagen Lift Paris™, cildinizin kolajen kaybını tamamlarken vücudunuzun ihtiyacı olan antioksidan miktarını karşılamaya yardımcı olur.


Collagen Lift Paris™ RedCarpet: 5000mg kolajen, 100mg Hyalüronik Asit, 60mg C Vitamini ve 3000mg Deniz Yosunu içerir. Hyalüronik Asit destekli Red Carpet ürünümüzün faydaları için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.


Collagen Lift Paris™ Siyah Kutu: 5000mg kolajen, 60mg C Vitamini ve 50mg Deniz Yosunu içerir. Günlük kolajen ihtiyacınızı bütünüyle karşılar. 60mg C Vitamini ile günlük C Vitamini ihtiyacınızın %75’ini karşılayan Collagen Lift Paris™ içerisinde bulunan Akdeniz Yosunu faydaları için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

Peki siz hangi ürünü neye göre tercih etmelisiniz?


Bu hususta bilmeniz gereken en önemli detay şudur: Luminous Gold, Vitality, Red Carpet ve Siyah Kutu aynı oranda kolajen ve C vitamini içermektedir! Dört üründe de günlük kolajen ihtiyacını karşılayacak kadar yani 5000mg kolajen bulunmaktadır. Üç ürün de günlük C vitamini ihtiyacını yüksek oranda karşılayan C vitamini içermektedir.


Ürün seçme aşamasında firmamızın bütünsel sağlık politikasına uygun olarak sizleri uzmanlarımıza ve doktorlarımıza yönlendirmek istiyoruz. Bu yönlendirme sayesinde uzmanlarımız, sizlere en iyi gelecek ürünü seçebiliyor; böylece memnuniyet oranımız %98'lere kadar artıyor. https://www.collagenliftparis.com.tr/satis-merkezleri linkine tıklayarak semtinizdeki uzmanımızı bulabilr, istediğiniz her bilgiyi onlardan alabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page