top of page

Kolajen Hapı mı, Sıvı Kolajen mi?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Bu haftaki yazımızda aslında daha önceleri de çeşitli makalelerde değindiğimiz bir konuya değineceğiz. Vücuda alınan gıda takviyelerinin emilim hızından ve hangi formda ne kadarı vücut tarafından kullanılabiliyor onu tartışacağız.


Kolajen takviyesi dediğimizde aklımıza 4 form geliyor. Bunlar:

1- Kolajen Hapı (Tablet)

2- Toz Kolajen (Şase)

3- Kolajen Aşısı

4- İçilebilir Sıvı Kolajen


Son kullanıcının doğru ürüne ulaşması en büyük amacımız olduğundan, her kullanıcımızın bir doktor veya uzman eşliğinde takviye almasını en doğru yöntem olarak görüyoruz. Bizim bu politikamız da sizlere yararlı olduğu gibi bizler için de bir o kadar yararlı oluyor aslında. Doktor ve danışan ilişkisini yakından takip edebiliyor, doktorlarımızın ve uzmanlarımızın hangi ürünleri tercih ettiğini görebiliyoruz.

Kolajen Hapı'nın emilimi zayıftır.
Kolajen Hapı mı Sıvı Kolajen mi?


Sahip olduğumuz tecrübe ve onlarca klinik araştırma sonucunda bu formlardan yalnızca ikisinin istenilen sonucu verdiği görüldü. Bunların likit kolajen (içilebilir) ve kolajen aşısı olduğu tespit edildi. Dolayısıyla alanının en iyi dermatologları ve güzellik uzmanları da bu iki forma yönelmiş durumda. Ancak kolajen aşısı yüksek maliyetinin yanı sıra daha çok kozmetik cerrahi operasyonlar ile birlikte kullanılan bir uygulama. Yani düzenli kullanımdan ziyade, operasyonel kullanımı mevcut.


Sıvı kolajen ise günlük yaşantımızda düzenli kullanım için en uygun kolajen takviyesidir. İlk üç ay boyunca her gün kullanılarak kolajen kaybı tamamlanır, daha sonrasında haftada iki gün kullanılarak vücudun kolajen üretimine destek verilir.


Kolajen seçerken neye dikkat etmeniz gerektiğini merak ediyorsanız detaylarıyla anlattığımız yazımızı buradan okuyabilirsiniz: https://www.collagenliftparis.com.tr/post/kolajen-secerken-nelere-dikkat-etmeliyiz

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page