top of page

Yaz Ayları için Detoks Önerisi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte cinsiyet fark etmeksizin, birçok kişinin kilo verme ve detoks yapma isteğini bastıramadığını biliyoruz. Kışın yenilen bütün yemekler ve bütün hamur işleri, yaz yaklaşınca pişmanlık duygusu oluşturmaya başladı.


Bizler de yaza girerken de sizlere yağ yakıcı bir detoks tarifi vermek istedik:


10-12 adet yaban mersini

10-12 adet frambuaz

10-12 adet böğürtlen

10-12 adet çilek

1 adet dilimlenmiş limon


Bu ürünlerin hepsini robottan geçirdiğinizde detoks suyunuz hazır olur. Kırmızı meyvelerin antioksidan özellikleri ile gençleştirici, yaşlanma önleyici ve yağ yakıcı etkilere sahip detoks suyunu haftada birkaç kez tüketebilirsiniz.

Bu detoks sularını yaparken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Detoksun içeriği, vücudunuza sandığınız kadar iyi gelmeyebilir. Yukarıda verdiğimiz detoks tarifi tamamen meyvelerden oluşmaktadır ve vücudunuza şeker yüklemesi de yapmaktadır. Birçok detoks suyunun benzer problemleri vardır. Bunun yanı sıra, detoks suyu hazırlayacak vaktiniz, malzemeleriniz de olmayabilir.


Collagen Lift Paris™ Detox, içerisinde tam on adet besin değeri yüksek detoks etken maddesi bulunduran, sindirim ve boşaltım sisteminizi, bağırsak floranızı düzenlemeye yardımcı olduğu gibi kilo vermenize de etki sağlayan bir formüldür! Doğru bir diyet ve egzersiz ile birleştirildiğinde ise sıkılaşmanızı ve vücudunuzun şekillenmesini hızlandırır. Collagen Lift Paris™ Detox vücudunuzdan toksinleri ve ödemleri hızlıca temizleyerek sağlıklı bir hissiyata kavuşmanızı sağlamaktadır!


Yapısında 5000 mg Akdeniz Yosunu, 50 mg Verisol kolajen, 50 mg Huş Ağacı Yaprağı, 50 mg Karahindiba Kökü, 50 mg Keçi Sakalı, 50 mg Dulavrat Otu Kökü, 50 mg Enginar, 50 mg Hindiba, 50 mg Yeşil Çay, 50 mg Ananas ve 50 mg Elma Sirkesi içererek bu maddeler arasında eşsiz bir sinerjik etki sağlamaktadır.


Detoks yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Siz de fiziksel olarak daha sağlıklı görünüme sahip olmak istiyorsanız, Collagen Lift Paris™ Detox’u tercih edebilirsiniz! Daha fazla bilgi almak için bizlerle, İnstagram (@collagenliftparisturkiye) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page