top of page

Türkiye’nin ve Dünyanın En Sevilen Kolajeni!

Collagen Lift Paris, Türkiye’nin öncü kolajen markasıdır. Sektörde bulunan ilk iki kolajen markasından biri olan Collagen Lift Paris, Türkiye’de “kolajen” kavramının yaygınlaştırılmasını sağlamıştır. Dolayısıyla tüm Türkiye kolajeni bizim markamız ile öğrenmiştir.


Türkiye'nin en iyi likit kolajen formüllerinden birine sahip olan Collagen Lift Paris™, doktorların ve uzmanların en fazla önerdiği kolajen konumundadır.


Collagen Lift Paris, kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeden hizmetinizdedir. Collagen Lift Paris ekibi olarak, siz değerli kullanıcılarımızın bizlerden beklentilerini çok iyi biliyoruz ve bu beklentilere cevap vermek için sektörel deneyime sahip, alanında uzman kadromuz ile sizlere hizmet sunuyoruz.

Kullanıcılarımızın her türlü soru ve sorunlarına itinayla bulduğumuz çözümler ile çizgimizi hiç bozmadan sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Biz Collagen Lift Paris olarak, kolajen takviyelerimizi “kolajen” ve “kolajen ötesi” olmak üzere ikiye ayırıyoruz. Collagen Lift Paris ürünlerinden Klasik Kutu ve Red Carpet kolajen; Vitality ve Luminous Gold ise kolajen ötesidir.


Kuru bir cilde sahipseniz hyalüronik asit ile desteklenmiş Red Carpet'i, nem oranı yüksek bir cilde sahipseniz Klasik Kutu'yu, antioksidan etkisi ile bağışıklık sisteminizi güçlendirmek isterseniz Vitality'i, cilt lekeleriniz veya cilt rahatsızlıklarınız var ise Luminous Gold'u tercih edebilirsiniz. Hepsinin kolajen miktarları aynıdır.


Ürünlerimizi sizlerle buluşturmaya başladığımızdan günden bu güne dek bir kez bile olumsuz bir yorum almamanın haklı gururunu yaşıyoruz! Ve bu ürünlerimizin mükemmel formülünü de bir sır gibi saklamıyor, sizlerle paylaşıyoruz. Websitemiz üzerinden tüm ürünlerimizin içeriğine ulaşabilirsiniz.

En temiz içerikli kolajen takviyesine ulaşmak işte bu kadar basit! Sizler de YouTube kanalımızı ziyaret ederek doktorlarımızın Collagen Lift Paris™ hakkındaki yorumlarına ulaşabilirsiniz!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page