top of page

Ödüllü Kolajen: Collagen Lift Paris™ Red Carpet

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Tüm ürünlerimizden memnun kaldığınızı ancak birinin yerini ayrı tuttuğunuzu biliyoruz. İlk göz ağrılarımızdan biri olan Red Carpet, Fransa’nın prestijli güzellik ödülü olan Victoire de la Beauté’nin sahibi oldu! Herkes tarafından sevilen, etkileri binlerce kişi tarafından ispatlanmış olan Red Carpet’in bu ödülü kazanmasından dolayı oldukça gururluyuz!

Şu anda yaklaşık 30 ülkede satılan ve dünya çapında en çok ilgi gören ürünümüz olan Red Carpet ile karşınıza çıkmaktan gurur duyuyoruz. Kolajen ve Hyaluronik Asit'in birleşimi olan bu ürünü sizin de çok sevdiğinize eminiz!

Fransa'nın önde gelen güzellik ürünleri tüketici paneli olan Monadia tarafından düzenlenen 'Victoire de la Beauté ödülünü kazanmak, tüketicilerin görüşlerine dayalı başarılı bir “kalite testi” gerektirir ve ürünler test süresi sonunda verilen genel memnuniyet notları ile değerlendirilir. En yüksek puana sahip güzellik ürünü ise bu prestijli ödülün sahibi olur!

Bu yıl 18.si gerçekleşen 'Victoire de la Beauté'nin Popüler TV kanalı TF1, showroomprive.com, ChérieFM, La Redoute ve cosmétiquemag gibi Fransa'da önde gelen ortaklık bağlantıları vardır. Collagen Lift Paris™, içilebilir kolajen sektöründe Fransa'nın en önde gelen markasıdır. Collagen Lift Paris™ olarak, şu anda serimizde ki 4 ürüne ek olarak 2021'de piyasaya sürmeyi planladığımız 5. ürünü geliştirme aşamasındayız.


Collagen Lift Paris™ bu saygın ve prestijli ödülü kazandığı için çok mutluyuz ve bizi tercih ettiğiniz için sizleri çok seviyoruz!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page