top of page

Toz - Tablet Kolajen mi İçilebilir Kolajen mi?

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

Yaptığımız araştırmalar sonucunda cildimizi alışılagelmişin aksine dışarıdan krem vb. takviyeler ile değil, içeriden kolajen besin takviyesiyle güçlendirmemiz gerektiğini öğrendik. Hala aklımızda kollajene dair soru işareti var ise “Kollajen Nedir” adlı blog yazımızdan sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızdan ( @collagenliftparisturkiye ) bilgi alabilirsiniz.

Kolajen takviyesİ almaya karar verdiğinizde birçok ürün karşınıza çıkacaktır. Bu ürünlerin seçiminde çeşitli ayrımlara dikkat ederek doğru collagen seçimi yapmanız gerekmektedir. Bu ayrımlar konusunda en çok dikkat edilmesi gereken iki ana başlık vardır. Bunlar “balık kolajeni – sığır kolajeni” ve “tablet / toz kolajen – likit / içilebilir kolajen” olarak karşımıza çıkar.

Daha önceki yazılarımızda Balık Kolajeni (Peptan®) ve Sığır Kolajeni (Verisol®) karşılaştırması yapmıştık. Bu detaylı karşılaştırmayı okumak için “Kolajen seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?” başlıklı yazımıza tıklayabilirsiniz.


Tablet Kolajen mi? Sıvı Kolajen mi ?

Antiage etkisi en yüksek besin takviyesi olan Collagen Lift Paris™, bir parmak büyüklüğünde olan şişelerde kullan at mantığıyla tasarlandı. Dolayısıyla her gün, her an yanınızda olabileceği göz önünde bulundurularak; bir kutu içinde veya bir ilaç tableti gibi diğer dozlara birleşik şekilde konumlandırılmadı. Kullanım konforu açısından diğer ürünler ile çok büyük farka sahip olan Collagen Lift Paris™, tat olarak da diğer içilebilir kolajenlere göre eşsiz bir aroma içermektedir.


Peki bir tozu suya karıştırmak yerine, hap gibi bir tableti her gün içmek yerine neden Collagen Lift Paris™? Bu sorunun cevabını aslında süslü sözcükler değil bilim veriyor. Öncelikle içilebilir yani likit kolajen toz yahut tablet kolajene oranla çok daha hızlı kana karışıyor. Her sabah yemekten önce aç karna içildiği takdirde en iyi etkiyi en hızlı şekilde sağlıyor. Collagen Lift Paris™ formülünde bulunan ve cilt sağlığı için olmazsa olmaz olan C Vitamini sayesinde de emilim gerçekleşerek sizin güne sağlıklı başlamanız hedefleniyor.


Bunun yanı sıra Collagen Lift Paris™ formülü tablet veya toz şeklinde tasarlansaydı bir ampülü 5 doz toza ve 10 adet tablete eş değer olurdu. Vücudumuzun günlük ihtiyacı olan 5000 mg kolajenin en sağlıklı yolu içilebilir kolajendir!


Yüzlerce Doktor Collagen Lift Paris™’i tercih ediyor. Siz de doktorunuza veya uzmanınıza danışarak doğru tercihi yapabilirsiniz. Sağlıklı bir cilt hepimizin hakkı!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page