top of page

Tasarım Harikası Kolajen Takviyesi: Collagen Lift Paris™

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Collagen Lift Paris™ ailesi olarak ürünlerimizin içeriği kadar tasarımlarının da kaliteli olmasına özen gösterdik. Bu süreçte üç ilkeden asla taviz vermedik: lezzet, konfor ve doğaya saygı.


Bildiğiniz üzere ürünlerin üretim aşamasında ve sonrasında hava ile temas etmesi, içeriğin kısa sürede bozulmasına sebep olur. Tasarımımızın çevir-aç kapak değil, kaleme benzeyen bir ampül şeklinde olmasının ilk sebeplerinden biri; üretim aşamasında ve sonrasında asla hava ile temasına izin vermemek! Böylece kırmızı meyve aromalı lezzetimizi de bozulmadan saklayabiliyoruz!


Doğa dostu üretim yapmak ise herkesin kazanması gereken bir bilinç. Daha fazla plastik ile kirletmektense doğada çözünebilen maddeleri kullanmak gerektiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla Collagen Lift Paris™ ampülleri doğada çözünebilen maddeler ile üretilmektedir.


Tasarım konusunda değinmemiz gereken diğer bir nokta da pratik olması! Farz edelim ki bir haftalık bir tatile gidiyorsunuz veya iş sebebiyle yurt dışına çıkıyorsunuz. Büyük büyük şişeler mi taşımak istersiniz yoksa her biri bir parmak büyüklüğünde olan sıvı kolajen ampüllerini mi? Bavulunuzda yer bile kaplamayacak olan 7 ampülü yanınıza alıp tatilinizde de sağlığınızdan ödün vermeyebilirsiniz!


Asla havayla temas etmediği için bozulmayan ve çevir-aç kapak kolajen olmaması sebebiyle lezzetinde hiçbir değişim yaşamayan doğa dostu kollajen ile, konforlu-lezzetli bir deneyimin tadını çıkarın!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page