top of page

Sıvı Kolajen Kullanıcı Yorumları

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

Tüm araştırmalarınızı yaptınız ve en sonunda kolajen kullanmaya karar verdiniz. Peki bu ürünü daha önce kullanan var mı? Onlar ne diyor? Bu, kolajen takviyesi edinme sürecinizde kesinlikle dikkate almanız gereken bir soru. Ancak kolajen üreten bir marka olarak sizi bazı konularda uyarmak istiyoruz. Birçok kozmetik markası internette, kişiler tarafından kabul görmüş ve fazlaca kullanılan sitelere cüzzi bir miktar karşılığında istedikleri yorumları yazdırabiliyorlar. Kadınlar kulübü, süslü sözlük hatta ekşi sözlükte dahi maddi gelir karşılığı bu işi yapan onlarca editör/yazar bulunmakta. Tabii ki vücudunuza dışarıdan tanımadığınız bir madde alacaksınız, ince eleyip sık dokumanız gerekmekte. Bizimki sadece ufak bir uyarı, markaların gizli reklamlarına kanmayın!


Sıvı kolajenin olumlu etkilerine dair kullanıcılarımızdan onlarca geri dönüş alıyoruz. İçlerinde ev hanımından tutun mühendise kadar birçok meslek dalından insan bizim ürünümüzle tanışmış, diğer insanlara da fayda sağlasın diye gönüllü şekilde ürünümüzü tavsiye etmişlerdir.


Bunun dışında bildiğiniz üzere ürünümüz yalnızca Güzellik Merkezleri ve Kliniklerde satılmaktadır. Özellikle satış merkezlerimize tıklayarak kendinize referans olacak doktorları inceleyebilirsiniz. Birçok Uzman Estetisyen ve Dermatolog Doktor kendi üzerinde denemediği takviye gıdayı hastalarına/danışanlarına tavsiye etmez. Markamız bu büyüme hızını da tam olarak Doktorlarımızın kendi üzerlerinde oldukça fazla olumlu etki görmelerine borçludur.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page