top of page

Sıvı Kolajen Kullanımı İçin En Doğru Zaman Ne Zaman?

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

“Sıvı kolajen kullanımına hangi yaşta başlamalıyım?” “Sıvı kolajeni günün hangi saatinde kullanmalıyım?”


Kolajen ile tanışıp, sıvı kolajen farkındalığınızı oluşturduktan sonra aklınıza gelen sorulardan ikisini bu yazı içerisinde cevaplamaya çalışacağız.


Kolajen hakkında yazılan bilgilendirici makalelerimizi okuduysanız, vücudumuzun 25 yaşımız itibari ile kolajen kaybetmeye başladığını artık biliyorsunuzdur. Peki bu 25 yaş keskin bir çizgi midir? Tabii ki hayır. Kimi insanın kolajen kaybı yirmili yaşlarının başında kendini belli ederken, kimi insan yirmili yaşlarının sonunda bile gözle görülür biçimde çok fazla hissetmeyebilir. Dolayısıyla bu konuda yirmili yaşların ortası diyerek ortak noktada buluşmak en doğrusu olacaktır.


Sorumuzun cevabına gelince, eğer yaşınız genç ise (23,24,25) bu yaşlarda likit kolajen kullanımına başlamanız cildinizin kolajen kaybı ile yaşayacağı olumsuz etkileri bir hayli geciktirecektir. Eğer 25 yaş üzeri iseniz, kolajen kullanımına hemen başlamalısınız!

Sıvı Kolajen Kullanımı
Collagen Lift Paris™ Vitality

Peki günün hangi saatinde, hangi öğünde kullanırsanız en etkili sonucu alırsınız? Bu sorunun cevabını uzman doktorlarımızın tavsiyesiyle ve klinik çalışmalarımızın sonucunda cevaplamaya çalışıyoruz. Sıvı ürünlerin emilimini hızlandırmak için, en önemli husus aç karna olmanız olacaktır. Dolayısıyla tüketim için iki seçeneğimiz kalıyor: sabah aç karna ve akşam yatmadan hemen önce.


Uzmanlarımız her ikisini de öneriyor.


Sabah aç karna içerseniz; kahvaltıdan 30 dakika önce bir bardak suya karıştırılarak içilen Collagen Lift Paris™ gün içerisinde vücudunuza giren ilk besin olarak en hızlı ve en yararlı şekilde kana karışacaktır. Dolayısıyla böylece ürünün etkisinden tam performans almanız mümkündür. Aynı zamanda sabah aç karna içtiğiniz bir bardak su tokluk hissi verecek ve böylece fazla besin tüketiminin önüne geçmenizi sağlayacaktır.


İkinci seçenek ise yine uygulanabilir ve etkili bir zaman dilimidir. Cilt için düzenli uyku çok önemlidir! Vücut, onarımını uyku sırasında daha fazla yapar. Uykuyu bir batarya dolum süreci olarak düşünebilirsiniz. Uykudan hemen önce aç karna içilen sıvı kolajen de vücut başka bir enerji kullanımı yapmadığı için midede kolay emilir ve etkisinden hiçbir şey kaybetmez!


25 yaş ve üzeri olan tüm okuyucularımız; sabah kahvaltıdan 30 dakika önce veya akşam yatmadan hemen önce bir bardak suya karıştırarak sıvı kolajen ürünlerini tüketebilir.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page