top of page

Sıvı Kolajen Güvenli midir?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Vücudumuzda bolca bulunan ve yıllar ilerledikçe üretimi azalan kolajen, yaşlanmamız ile ilgisi olan bir moleküldür. Kolajenin ne kadar olumlu etkileri olduğunu önceki yazılarımızda incelemiştik, bu yazımızda ise sıvı kolajen kullanımının güvenli olup olmadığını tartışalım istedik.


Öncelikle Collagen Lift Paris™’in tabi olduğu kalite ve güvenlik testlerinden başlayalım. Hem Verisol® hem de Collagen Lift Paris™, İyi Üretim Uygulamaları (Good Manufacturing Practices) takip edilerek üretilmektedir. GMP, gıda üretimi ve ilişkili sektörler için küresel bir standart olarak kabul görmekte olup standart işletim prosedürleri, insan yönetimi ve eğitimi, ekipman bakımı, malzemelerin taşınması dahil olmak üzere imalat sürecinin tüm yönlerini kapsamaktadır. Ürünlerimizde gıda güvenliği ve kaliteyi sağlamak için İyi Üretim Uygulamalarını takip ediyoruz. GMP sayesinde ürünlerimiz tüm güvenlik, kalite ve hijyen gerekliliklerini yerine getirir, kontrollü üretim süreci dahilinde tüm bileşenler tam anlamıyla izlenebilir, iyi hijyen sağlanır.


Tüm ilaç ve besin takviyelerinin en önemli risk grubunu teşkil eden hamile ve emziren kadınlara gelecek olursak, Collagen Lift Paris™ bu risk grubunda özellikle test edilmediği için tavsiye edilmez. Risklerden korunmak açısından ürünü bu dönemlerin dışında kullanmanızı öneririz. Ayrıca içeriğindeki hayvansal bileşen nedeniyle – Collagen Lift Paris™ sığır (inek) cinsi hayvanlardan elde edilmektedir – veganlar, vejetaryenler için de uygun değildir. Ürünümüzün bildirilen yan etkisi yoktur. Ancak herhangi bir nedenle endişe içindeyseniz lütfen kullanmaya başlamadan önce doktorunuza danışın. Üründe iyot içeren deniz yosunu özü bulunduğundan dolayı, iyot alerjisi olanlara da tavsiye edilmez.


Collagen Lift Paris™ kullanımı yukarıda bahsettiğimiz durumlar dışında tamamen güvenlidir.


Tam etkisini görmek için en az 3 ay boyunca devam edilmesi tavsiye edilir. Kolajen kullanımını tecrübe etmek istiyorsanız https://www.collagenliftparis.com.tr/satis-merkezleri üzerinden uzmanlarımız ile irtibata geçebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page