top of page

Kolajenin Kaynağı Olan “Verisol” Nedir?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Bildiğiniz üzere vücudumuz 25 yaşımızdan itibaren her sene %1 oranında kolajen kaybeder. Bu oran kadınların menapoz döneminde iki katına çıkar. Collagen kaybının sebep olduğu yaşlanma belirtilerinden kurtulmak için bu kaybın önüne geçmemiz gerekir. Dolayısıyla bir sıvı kollajen takviyesine ihtiyaç duyarız.


Bu kolajen takviyeleri hidrolize kolajen peptitleri (collagen peptides) içerir. Hidrolize kolajen peptitlerinin günlük alınan miktarı kadar kalitesi de çok önemlidir. Bu kaliteyi arttırmak için biyoaktif kolajen peptitleri özel olarak hidrolize edilerek cilt için emilimi en kaliteli form olan Verisol® elde edilmektedir.


İleri teknoloji ile üretilen Verisol®, vücut için en yararlı olan kolajen formudur. Sindirim sistemimiz tarafından kolayca emilir ve doğrudan etki eder.


Verisol® kollajenin kaynağı ise sığır kolajenidir. Sığırdan elde edilen kolajen GELITA tarafından hidrolize edilerek 2000 dalton boyutuna kadar düşürülür ve bu sayede bağırsak emiliminin sorunsuz gerçekleşmesi amaçlanır. Ayrıca sığırdan elde edilen bu Verisol Kolajen’in Helal Sertifikası bulunmaktadır.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page