top of page

Kolajen ve Kolajen Ötesi!

Kolajen, vücutta tek başına en bol yapısal bileşen bulunduran proteindir. Vücudun formunu koruyan matrisi sağlar ve özellikle cildin sıkılığını, elastikiyetini ve yapısını korur. 30 yaşından sonra vücuttaki kolajen üretimi %2 oranında düşer. Menopoz döneminin ilk 5 yılında ise kolajenin yaklaşık %30’u kaybedilir.


Hiçbir kolajen ürünü takviyesi alınmasa da tüketilen yiyeceklerin bazıları kolajen bulundurduğu için yeterli miktarda olmasa da kolajen almış olunur. Fakat bu doğal takviye, cilt sarkmalarının ya da eklem ağrılarının önüne geçmek için yeterli bir miktar değildir. Bedenin kolajen üretimine destekte bulunmak ve kolajen kaybını yavaşlatmak veya durdurmak adına yaş ilerledikçe çeşitli yollardan kolajen takviyesi almak gerekebilir. Örneğin cilt sarkmalarından, cildinizin yeterli neme sahip olmamasından çekiniyorsanız ya da şikayetçiyseniz Collagen Lift Paris™ kullanmanızı tavsiye ederiz!

Biz Collagen Lift Paris olarak, kolajen takviyelerimizi “kolajen” ve “kolajen ötesi” olmak üzere ikiye ayırıyoruz. Collagen Lift Paris ürünlerinden Klasik Kutu ve Red Carpet kolajen; Vitality ve Luminous Gold ise kolajen ötesidir.

Kuru bir cilde sahipseniz hyalüronik asit ile desteklenmiş Red Carpet'i, nem oranı yüksek bir cilde sahipseniz Klasik Kutu'yu, antioksidan etkisi ile bağışıklık sisteminizi güçlendirmek isterseniz Vitality'i, cilt lekeleriniz veya cilt rahatsızlıklarınız var ise Luminous Gold'u tercih edebilirsiniz. Hepsinin kolajen miktarları aynıdır.


Ürünlerimizi sizlerle buluşturmaya başladığımızdan günden bu güne dek bir kez bile olumsuz bir yorum almamanın haklı gururunu yaşıyoruz! Ve bu ürünlerimizin mükemmel formülünü de bir sır gibi saklamıyor, sizlerle paylaşıyoruz.


Klasik Kutu içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 5000 mg Ulvaline Deniz Yosunu, 60 mg C Vitamini.


Red Carpet içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 5000 mg Ulvaline Deniz Yosunu, 100 mg Hyalüronik Asit, 60 mg C Vitamini.


Luminous Gold içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 50 mg Glutatyon, 500 mg Altın Eğrelti Otu, 15 mg E Vitamini, 100 mg Hyalüronik Asit, 3000 mg Akdeniz Yosunu, 100 mg C Vitamini.


Vitality içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 500 mg Glutatyon, 60 mg C Vitamini, 15 mg Çinko.


En temiz içerikli kolajen takviyesine ulaşmak işte bu kadar basit! Sizler de YouTube kanalımızı ziyaret ederek doktorlarımızın Collagen Lift Paris™ hakkındaki yorumlarına ulaşabilirsiniz!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page