top of page

Kolajen Ötesi Takviyeler ile, Collagen Lift Paris!

Kolajen, vücutta tek başına en bol yapısal bileşen bulunduran proteindir. Vücudun formunu koruyan matrisi sağlar ve özellikle cildin sıkılığını, elastikiyetini ve yapısını korur. 30 yaşından sonra vücuttaki kolajen üretimi %2 oranında düşer. Menopoz döneminin ilk 5 yılında ise kolajenin yaklaşık %30’u kaybedilir.


Hiçbir kolajen ürünü takviyesi alınmasa da tüketilen yiyeceklerin bazıları kolajen bulundurduğu için yeterli miktarda olmasa da kolajen almış olunur. Fakat bu doğal takviye, cilt sarkmalarının ya da eklem ağrılarının önüne geçmek için yeterli bir miktar değildir. Bedenin kolajen üretimine destekte bulunmak ve kolajen kaybını yavaşlatmak veya durdurmak adına yaş ilerledikçe çeşitli yollardan kolajen takviyesi almak gerekebilir. Örneğin cilt sarkmalarından, cildinizin yeterli neme sahip olmamasından çekiniyorsanız ya da şikayetçiyseniz Collagen Lift Paris™ kullanmanızı tavsiye ederiz!

Biz Collagen Lift Paris olarak, kolajen takviyelerimizi “kolajen” ve “kolajen ötesi” olmak üzere ikiye ayırıyoruz. Collagen Lift Paris ürünlerinden Klasik Kutu ve Red Carpet kolajen; Vitality ve Luminous Gold ise kolajen ötesidir.

Vitality içeriğinde 500 mg Glutatyon içermektedir. Glutatyon gibi güçlü antioksidanların önemini kavramak için, birçok rahatsızlığın temel sebebi olan serbest radikaller hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir. Serbest radikaller; nefes almak, yemek yemek gibi doğal ve yaşamsal eylemlerimiz sonucunda vücudumuza giren; başta DNA’mız olmak üzere biyolojik sistemimizin yapı taşlarına zarar veren kararsız yapıdaki moleküller bütünüdür.


Cildin en büyük düşmanı UV güneş ışınlarıdır. Collagen Lift Paris™’in en yeni ürünü olan Luminous Gold, hâlihazırda kullanılan güneş kremlerinin de içeriğinde bulunmakta olan Polypodium Leucotomos maddesi ile cildi kremlerin etkisi gibi geçici olarak dışarıdan değil, kalıcı olarak içeriden onarmayı hedeflemektedir.


İçerdiği bileşenler ile adından söz ettiren Luminous Gold’un en büyük sırrı, yüksek antioksidan ve anti enflamatuar etkinliği ile cilt ve beden üzerinde çeşitli olumlu etkilere sahip olan, güneş hasarını azaltmaya ve güneşin zararlı ışınlarından korunmaya yardımcı olan ve cildin korunmasını destekleyen Altın Eğrelti Otu’na sahip olmasıdır.


Vitality ve Luminous Gold sadece kolajen değil, tam olarak kolajen ötesidir! İçerdikleri 5000 mg kolajenin yanı sıra vücut için katkısı çok fazla olan ürünleri içeren Vitality ve Luminous Gold kullanmak, bedenini önemseyen herkesin hakkı!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page