top of page

Kolajen Kullanımı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kolajen, vücutta doğal olarak bulunan bir proteindir. Vücudun formunu koruyan matrisi sağlar ve özellikle cildin elastikiyetini ve sıkılığını korur. 30 yaşından itibaren vücuttaki kolajen üretimi %2 oranında azalmaya başlar. Kadınlarda menopoz döneminin ilk 5 yılında ise vücuttaki kolajenin yaklaşık %30’u kaybedilir.


Kolajen takviyeleri, medikal ve kozmetik amaçlarla kullanılmaktadır. Kolajen maskeleri cildin üst katmanının geçici olarak nemlenmesini sağlayabilir çünkü araştırmalara göre kolajen molekülleri ciltten emilemeyecek büyüklüktedir. Bu nedenle kolajen maskeleri gibi ürünler değil, içilebilir kolajenler tercih edilmelidir.

Türkiye'nin en iyi likit kolajen formüllerinden birine sahip olan Collagen Lift Paris™, doktorların ve uzmanların en fazla önerdiği kolajen konumundadır. Günümüzde her alanda olduğu gibi, gıda takviyesi ürünlerinde de fırsatçıların sayısında ciddi artış görüldü. Bu fırsatçıların piyasaya sürdüğü sahte ürünler takviye kullanmak isteyen kişilerin sağlığını riske atıyor. Bu nedenle tüketicilerin güvenilir platformlardan alışveriş yapması bu konuda alınması gereken önlemlerden birisi. Satın alınacak gıda takviyesinin içeriğindeki bileşenleri detaylı incelemek de sahte gıda takviyelerinin önüne geçmek için faydalı olacaktır.


Collagen Lift Paris, ürünlerini tüm şeffaflığıyla sizlere sunmaktadır. Ürünün tüm içeriği ve içeriklerin oranlarını, ürünlerin hangi menşeili olduğunu, yapılan deneyleri, alınan ödül ve belgeleri internet sitemizde bulabilirsiniz. Aklınıza takılan ve internet sitemizde bulamadığınız tüm sorularınızı instagram hesabımıza (@collagenliftparisturkiye) özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page