top of page

Kışın Güzellik Esintisi Collagen Lift Paris™ Red Carpet!

Kış denilince akla gelen ilk kelimeler kar, soğuk, rüzgar… Peki, güneşin ısıttığı, esneklik verdiği cildimiz bu soğuklarla karşılaştığında nasıl tepki verecek? Soğuk rüzgar cilt için en zararlı etkenlerden birisidir. Özellikle soğuk havalara mola verip sıcak bir duş aldıktan sonra dışarı çıkarsanız cildinize en büyük kötülüklerden birisini yapmış olabilirsiniz çünkü bu durum ciltteki lipit bariyerinize zarar verecektir.

Cildin lipit bariyeri zayıfladığında yaşanacak ilk şey su kaybı, diğer anlamıyla nemsizliktir. Nemsiz kalan cilt pul pul dökülme, kuruluk, matlık ve ince nemsizlik çizgileri ile sonuçlanır. Dolayısıyla cilt bu durumda kaldığında, çevresel saldırılara ve zamansız yaşlanma belirtilerine çok daha açık bir hale gelmektedir.


Düşük sıcaklık ve düşük nem gibi kış aylarının getirileri, mevsimsel değişimler lipitlerin azalması ve artan hassasiyet ile sonuçlanır. Collagen Lift Paris Red Carpet, düşük nemli havalarda cildinizi neme doyurur! İçerdiği 5000 mg kolajen ve 500 mg hyalüronik asit ile soğuk havalarda dahi cildinizi canlı ve nemli gösterir.


Sizler de Collagen Lift Paris Red Carpet kullanarak cildinize ihtiyacı olan kolajen miktarını vererek daha canlı; ihtiyacı olan hyalüronik asit miktarını vererek ise daha nemli olmasını sağlayabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page