top of page

Keçi Sakalı Otu nedir? Faydaları nelerdir?

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

Collagen Lift Paris™ Detox için çıktığımız araştırma ve geliştirme yolculuğunda yüzlerce çeşit bitki özü inceledik. Birçoğuna aşina iken bir o kadarıyla da neredeyse ilk kez tanıştık. Çok fazla kişi tarafından bilinmeyen bu bitki özlerinin faydalarını klinik ortamda test ettiğimizde ise gözlerimize inanamayacağımız sonuçlar elde ettik.


Bu bitki özlerinden biri ile sizi de tanıştırmak isteriz: Keçi Sakalı Otu. Keçi Sakalı Otu ülkemizde ergeç sakalı, teke sakalı gibi isimlerle de karşınıza çıkabilir. Bunun birincil sebebi bitki çiçeğinin bunu andırıcı bir görüntüsü olmasıdır. Bitki hakkında bilgi edinenler Keçi Sakalı Otu’nu detoks sularının vazgeçilmez bitkisi haline getirilebilir ancak bu bitkinin hasatından tutun kurutulmasına kadar dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. Dolayısıyla evlerinizde hazırladığınız keçi sakalı otu çaylarından tam verim alamayabilirsiniz.


Keçi Sakalı Otu
Keçisakalı Otu

Önemli Uyarı: Keçi Sakalı Çiçeğinden elde edilen özler kullanıma uygundur, yani az miktarlarda vücuda alınması en yararlı ve en doğru sonucu verecektir. Aşırı dozda bu bitki özünü tüketmek zararlı olacağı için evinizde yapacağınız bitki çaylarında kullanırken mutlaka doktorunuza danışınız!



Latincesi Spiraeae olan bu bitki özünü bulabileceğiniz yerlerden biri de, Collagen Lift Paris™ Detox olacaktır. Collagen Lift Paris™ Detox, bünyesinde enginar, elma sirkesi, hindiba, karahindiba, dulavrat otu, huş ağacı yaprağı, akdeniz yosunu (deniz marulu), keçisakalı otu gibi özler olmak üzere sinerjik etkili tam 10 adet bitki özü barındırır.


Not: Karahindiba, Hindiba Kökü, Keçi Sakalı Otu, Dulavrat Otu ve Huş Ağacı Yaprağı’nın bir ampül başına günlük dozları 50mg olarak belirlendiği için, yüksek dozaj kaynaklı herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz! Siz de bir detoks kürüne başlamak amacındaysanız Collagen Lift Paris™ Detox tam size göre!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page