top of page

İster Suya, İster Meyve Suyuna Karıştırın!

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Kolajen, vücudun en temel yapı taşıdır. Uzun yıllar boyunca vücutta yeterli seviyelerde üretildikten sonra, 30’lu yaşlardan itibaren kolajen seviyeleri azalmaya başlamaktadır. Kadınlarda menopoz döneminden sonra ise kolajen kaybı yılda %2’ye çıkmaktadır. 25 yaştan itibaren kolajen kullanımına başlanabilir.


Kolajen takviyeleri sıvı olarak tüketilmelidir. Bunun sebebi, klinik araştırmalarda elde edilen sonuçlara ulaşabilmek için gereken dozun, sıvı kullanımda daha kolay sağlanmasıdır. Aksi durumda gerekli olan günlük 5 g Verisol® dozuna ulaşabilmek için günde 14 tablet (5 g kuru ağırlık eşdeğeri) almak gerekirdi. Bu durumun önüne geçmek için Collagen Lift Paris™ sıvı halde üretilmiştir.

Collagen Lift Paris™’i ister suya ister meyve suyuna karıştırarak tüketebilirsiniz! Bizim önerimiz suya karıştırarak tüketmenizdir. Collagen Lift Paris™ kırmızı meyve aromalıdır, böylelikle sizleri rahatsız edecek bir tada sahip değildir. Biz Collagen Lift Paris™’i sabahları kahvaltıdan yarım saat önce tüketmenizi tavsiye ediyoruz. Meyve suyuna karıştırdığınız takdirde, bu meyve suyu taze sıkılmış bile olsa şeker içerir ve günün ilk besininde şeker tüketmiş olursunuz. Collagen Lift Paris™, şeker ve tatlandırıcı içermez ve suya karıştırılarak içildiğinde güzel bir ilk besin olur.


Collagen Lift Paris™ hakkında daha detaylı bilgi almak için bloglarımızı okuyabilir, web sitemizi inceleyebilir ve Instagram (@collagenliftparisturkiye) hesabımızdan bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca "Satış Merkezleri" bölümümüzden semtinizdeki uzmana veya doktora ulaşarak ürünümüz hakkında bilgi alabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page