top of page

Hyalüronik Asitin Nemlendirici ve Canlandırıcı Etkisi

Cilt kuruluğu… Özellikle mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi olan bu hissi birçoğunuz çok iyi tanıyorsunuz! Yüze sürülen birçok nemlendirici ve hatta her zaman etkili olan nemlendiriciniz bile fazla etmez. Bunun nedeni vücudunuzdaki hyalüronik asit oranının düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir.


Bunun yanı sıra bu süreçte sık sık kullandığımız sabun, alkol, dezenfektan sıvıları ve su da kuru cilde ve temas/kontak dermatite (bir çeşit egzamaya) neden olabilmektedir. Kontakt dermatit; el cildinde kuruluk, kaşıntı, kızarıklık, küçük kabarıklıklar, ağrılı çatlaklara sebebiyet verebilir. Normalde de hassas veya kuru bir cilde sahip olan kişiler, ellerini günlük hayatındakinden daha fazla yıkadığı için, bu duruma özellikle duyarlı olabilir.

Collagen Lift Paris, cilt kurumalarının önüne geçmek için en etkili yol olan Hyalüronik Asiti sizlere sunuyor! Red Carpet ve Luminous Gold ürünlerinin içeriğinde bulunan 100mg Hyalüronik Asit ile cildinizi içeriden besleyerek çok daha etkili bir yolla cildinizin kurumasını engelleyebilirsiniz.


Hyalüronik Asit cildin nemini korur ve kolajen sentezini muhafaza eder, cilde anti-aging açısından katkı sağladığından oral kullanım ayrıca faydalıdır. Hyalüronik Asit ve kolajenin daha yüksek seviyelerde bulunması, daha yumuşak, daha nemli ve canlı bir cilt anlamına gelir.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page