top of page

Her sabah ve her akşam! Collagen Lift Paris™ Detox!

Collagen Lift Paris ailesi olarak bütünsel politikamızdan yeri geldikçe söz etmeye çalışıyoruz. Takviyelerimizin hiçbiri katkı maddesi içermemekte olup, içeriklerinde kolajenin yanı sıra vitamin de bulunuyor. Detox ürünümüzün en güzel yönlerinden biri toksin ve ağır metal düşmanı, mükemmel bir metabolik arındırıcı olmasıdır.


Collagen Lift Paris™ Detox, içerisinde tam on adet besin değeri yüksek detoks etken maddesi bulunduran, sindirim ve boşaltım sisteminizi, bağırsak floranızı düzenlemeye yardımcı olduğu gibi kilo vermenize de etki sağlayan bir formüldür! Doğru bir diyet ve egzersiz ile birleştirildiğinde ise sıkılaşmanızı ve vücudunuzun şekillenmesini hızlandırır. Collagen Lift Paris™ Detox vücudunuzdan toksinleri ve ödemleri hızlıca temizleyerek sağlıklı bir hissiyata kavuşmanızı sağlamaktadır!

Yapısında 5000 mg Akdeniz Yosunu, 50 mg Verisol kolajen, 50 mg Huş Ağacı Yaprağı, 50 mg Karahindiba Kökü, 50 mg Keçi Sakalı, 50 mg Dulavrat Otu Kökü, 50 mg Enginar, 50 mg Hindiba, 50 mg Yeşil Çay, 50 mg Ananas ve 50 mg Elma Sirkesi içererek bu maddeler arasında eşsiz bir sinerjik etki sağlamaktadır.


Collagen Lift Paris™ DETOX; diyet ve egzersiz ile bütünleştiğinde mucizevi sonuçlar yaratabilir! Kullanım talimatı ise şu şekilde: ilk iki hafta sabah ve akşam aç karna günde iki ampül, son iki hafta ise günde sadece bir ampül!


Bildiğiniz üzere detoks kürleri devamlı yapılmaz. Yılda 3 veya 4 kez toplam bir ay süreyle detoks kürümüzü uygulayabilirsiniz! Daha fazla bilgi almak için bizlerle, Instagram (@collagenliftparisturkiye) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page