top of page

Hangi Cilt Tipi Hangi Kolajeni Kullanmalı?

Collagen Lift Paris kullanmak isteyen kişilerin en çok sorduğu soru… “Ben hangi ürününüzü kullanmalıyım?” Collagen Lift Paris kolajenleri cilt tiplerine göre kullanılmalıdır. Bu yazımızda sizlere kolajenlerimiz hakkında bilgi vereceğiz.


Burada bilmeniz gereken en önemli detay şudur: Luminous Gold, Vitality, Red Carpet ve Siyah Kutu aynı oranda kolajen ve C vitamini içermektedir! Dört üründe de günlük kolajen ihtiyacını karşılayacak kadar yani 5000mg kolajen bulunmaktadır.


Cilt lekeleri olan kişiler Luminous Gold tercih edebilir. Güneş cildimizin bilinen en büyük düşmanıdır. Güneş ışınlarına istemeden de olsa hayat boyu maruz kalırız. Dolayısıyla biz farkında olmadan kırışıklıklarımız artar ve lekelenmeler başlar. Bunun önüne geçmek için içilebilir güneş koruyucunuz Luminous Gold'u tüketebilirsiniz!

Yorgunluk, halsizlik, uyku düzensizliği, düzensiz beslenme gibi problemler yaşayanlar bu problemleri çözmek ve aynı zamanda kolajen ihtiyacını karşılamayı amaçlıyorsa tercihi Collagen Lift Paris™ Vitality olmalıdır. Çünkü Vitality, 500mg glutatyon içererek vücut sistemine destek olur! 5000mg kolajen içerdiği için kolajen kaybını da destekler.


Cildim aşırı kuru, nemlendiriciler fayda etmiyor, cilt kuruluğu sorunu yaşıyorum ve elastikiyet kaybım çok yüksek oranda diyorsanız Hyalüronik Asit destekli Collagen Lift Paris™ Red Carpet’i tercih edebilirsiniz. Collagen Lift Paris™ Hyalüronik Asit ve Deniz Yosunu ile cildinizin nem oranını ideal seviyeye getireceği gibi 5000mg kolajen ile vücudunuzdaki kolajen ihtiyacını destekleyecektir.


Cilt kuruluğu sorunu çekmiyorum, yalnızca kırışıklıklarımdan ve elastikiyet kaybımdan şikayetçiyim diyorsanız ise Collagen Lift Paris™ Siyah Kutu tam size göre! 5000mg kolajen, 60mg C vitamini ve 50mg deniz yosunu ile elastikiyet kaybınızı da giderebilirsiniz!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page