top of page

Gıda Takviyeleri Kullananlar, Dikkat!

Günümüzde her alanda olduğu gibi, gıda takviyesi ürünlerinde de fırsatçıların sayısında ciddi artış görüldü. Bu fırsatçıların piyasaya sürdüğü sahte ürünler takviye kullanmak isteyen kişilerin sağlığını riske atıyor. Bu nedenle tüketicilerin güvenilir platformlardan alışveriş yapması bu konuda alınması gereken önlemlerden birisi. Satın alınacak gıda takviyesinin içeriğindeki bileşenleri detaylı incelemek de sahte gıda takviyelerinin önüne geçmek için faydalı olacaktır.


Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için gıda takviyesi desteği almak isterseniz, mutlaka içindeki maddelerin neler olduğuna bakınız. Aldığınız gıda takviyesinin etkili olmasını istiyorsanız, içinde kolajen, L-Sistein, L-Glutamin, Alfa Lipoik Asit, L-Arginin, C vitamini, selenyum, çinko, MSM gibi maddelerden en az 2 ya da 3 tanesine içermesine dikkat ediniz.

Gıda takviyesinin içinde bulunan, C vitamini, L-Sistein, MSM, L-Lösin gibi maddeler kan akış hızını arttırmaktadır. Artan kan akımı, vücudun beslenmesine ve hücre yenilenmesine yol açmaktadır. Gıda takviyesinin etkili olması ve hücresel düzeyde vücudun yenilenmesinin sağlaması için ürünün hücre geçirgenliği maksimum düzeyde olmalıdır. Kullandığınız gıda takviyesi hücre içine giremezse hiçbir etkisini göremezsiniz. Bu sebeple de hücre geçirgenliği en yüksek derecede olan gıda takviyelerini tercih etmenizi tavsiye ederiz.


Collagen Lift Paris, ürünlerini tüm şeffaflığıyla sizlere sunmaktadır. Ürünün tüm içeriği ve içeriklerin oranlarını, ürünlerin hangi menşeili olduğunu, yapılan deneyleri, alınan ödül ve belgeleri internet sitemizde bulabilirsiniz. Aklınıza takılan ve internet sitemizde bulamadığınız tüm sorularınızı instagram hesabımıza (@collagenliftparisturkiye) özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page