top of page

Formunuzu Korumayı, Detoks Suları ile Destekleyebilirsiniz!

Yaz ayları için büyük emekler vererek istediğiniz vücuda ulaştınız! Yaz ayları sona ererken bu formu korumaya ne dersiniz? Sonbaharın gelmesiyle birlikte cinsiyet fark etmeksizin, birçok kişi daha çok yemek ve tatlı yeme eğilimine giriyor. Yağmurlu havalarda, kremalı kahveyi elinize alıp içmenin keyfi harika biliyoruz ama emeklerinizin boşa gitmesine değer mi? Formunuzu korumak için diyet yapmanıza gerek yok. Sadece sindirim ve boşaltım sistemlerinizin daha işlevsel çalışması için detoks sularından destek alabilirsiniz!


Bu detoks sularını yaparken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktakar bulunmaktadır. Detoksun içeriği, vücudunuza sandığınız kadar iyi gelmeyebilir. Birçok detoks tarifi tamamen meyvelerden oluşmaktadır ve vücudunuza şeker yüklemesi de yapmaktadır. Bunun yanı sıra, detoks suyu hazırlayacak vaktiniz, malzemeleriniz de olmayabilir.

Collagen Lift Paris™ Detox, içerisinde tam on adet besin değeri yüksek detoks etken maddesi bulunduran, sindirim ve boşaltım sisteminizi, bağırsak floranızı düzenlemeye yardımcı olan bir formüldür! Doğru bir beslenme düzeni ve egzersiz ile birlikte tüketildiğinde Collagen Lift Paris™ Detox vücudunuzdan toksinleri ve ödemleri hızlıca temizleyerek formunuzu korumanızı sağlamaktadır!


Yapısında 5000 mg Akdeniz Yosunu, 50 mg Verisol kolajen, 50 mg Huş Ağacı Yaprağı, 50 mg Karahindiba Kökü, 50 mg Keçi Sakalı, 50 mg Dulavrat Otu Kökü, 50 mg Enginar, 50 mg Hindiba, 50 mg Yeşil Çay, 50 mg Ananas ve 50 mg Elma Sirkesi içererek bu maddeler arasında eşsiz bir sinerjik etki sağlamaktadır.


Detoks yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Siz de fiziksel olarak daha sağlıklı görünüme sahip olmak istiyorsanız, Collagen Lift Paris™ Detox’u tercih edebilirsiniz! Daha fazla bilgi almak için bizlerle, İnstagram (@collagenliftparisturkiye) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page