top of page

Evde Yapabileceğiniz Detoks Kürleri

Vücudunuzu yenilemek, temizlemek ve tazelemek için yalnızca bir meyve sıkacağıyla yapabileceğiniz mükemmel tarifler bulunuyor. Bu tariflerin içerisine besin değeri yüksek gıdalar da ekleyerek kolayca tüketebilirsiniz. Elbette bir uzmana danışarak vücudunuzun tam olarak neye ihtiyacı olduğunu öğrenmek harika bir fikir! Şimdi sizlere birçok uzman tarafından onaylanmış birkaç detoks kürü tarifi vereceğiz.


Kırmızının En Sağlıklı Hali


Malzemeler: 1 misket limon, 3 adet çeri domates, 2 salatalık, 1 pancar.

Tarif: Limonu soyun ve çekirdeklerini ayırın. Limon, domates, salatalık ve pancarı dilimleyin. Limonu, domatesleri, salatalıkları ve pancarı meyve sıkacağının sıkma gözüne yerleştirin ve makineyi çalıştırın. Karışımı bekletmeden tüketin.

Yeşil İksir


Malzemeler: 1 limon, kibrit kutusu taze zencefil, 2 salatalık, 10 ıspanak yaprağı, 3 sap kereviz, su.

Tarif: Limonu soyun ve çekirdekleri ayırın. Zencefili soyun. Önce ıspanakları ve kereviz saplarını su ile birlikte blend edin. Ardından kalan malzemeleri ekleyin ve içeceği bekletmeden tüketin.


Beta Karoten Deposu


Malzemeler: 1 diş sarımsak, kibrit kutusu zencefil, 1 kırmızı kıvırcık marul, 8 havuç.

Tarif: Sarımsakları soyun. Sarımsak, zencefil, marul ve havuçları bir meyve sıkacağına yerleştirin ve makineyi çalıştırın. En kısa sürede tüketmeye çalışın.


Hurmalı Kür


Malzemeler: 2 adet olgun cennet hurması, kibrit kutusu zencefil, 1 küçük taze zerdeçal, 1 su bardağı nar tanesi, 4 havuç.

Tarif: Hurma saplarını çıkarın ve meyve sıkacağına sığacak biçimde doğrayın. Hurma, zencefil, zerdeçal, nar ve havuçları bir meyve sıkacağına yerleştirin ve makineyi çalıştırın. Kısa sürede tüketin.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page