top of page

En İyi Kolajen Markası Olmak?

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

Kendine uygun kolajeni almaya karar veren herkesin aklında “Hangi kolajen?” sorusu bulunmaktadır. Kolajen kullanmaya karar veren kişiler, bu kadar araştırma yaparken ve uzman kişilerden yardım isterken, doğru kolajeni almaktan emin olmak istiyorlar.


Kolajen takviyelerini doktorlarımız iki şekilde öneriyor:

1-Likit şekilde ağız yoluyla.

2-Enjeksiyon formda.


Türkiye'nin en iyi likit kolajen formüllerinden birine sahip olan Collagen Lift Paris™, doktorların ve uzmanların en fazla önerdiği kolajen konumundadır.


Biz Collagen Lift Paris olarak, kolajen takviyelerimizi “kolajen” ve “kolajen ötesi” olmak üzere ikiye ayırıyoruz. Collagen Lift Paris™ ürünlerinden Klasik Kutu ve Red Carpet kolajen; Vitality ve Luminous Gold ise kolajen ötesidir.


Kuru bir cilde sahipseniz hyalüronik asit ile desteklenmiş Red Carpet'i, nem oranı yüksek bir cilde sahipseniz Klasik Kutu'yu, antioksidan etkisi ile bağışıklık sisteminizi güçlendirmek isterseniz Vitality'i, cilt lekeleriniz veya cilt rahatsızlıklarınız var ise Luminous Gold'u tercih edebilirsiniz. Hepsinin kolajen miktarları aynıdır.


Ürünlerimizi sizlerle buluşturmaya başladığımızdan günden bu güne dek bir kez bile olumsuz bir yorum almamanın haklı gururunu yaşıyoruz! Ve bu ürünlerimizin mükemmel formülünü de bir sır gibi saklamıyor, sizlerle paylaşıyoruz.


Klasik Kutu içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 5000 mg Ulvaline Deniz Yosunu, 60 mg C Vitamini.


Red Carpet içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 5000 mg Ulvaline Deniz Yosunu, 100 mg Hyalüronik Asit, 60 mg C Vitamini.


Luminous Gold içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 50 mg Glutatyon, 500 mg Altın Eğrelti Otu, 15 mg E Vitamini, 100 mg Hyalüronik Asit, 3000 mg Akdeniz Yosunu, 100 mg C Vitamini.


Vitality içeriği: 5000 mg Verisol Kolajen Hidrolizat, 500 mg Glutatyon, 60 mg C Vitamini, 15 mg Çinko.


En temiz içerikli kolajen takviyesine ulaşmak işte bu kadar basit! Sizler de YouTube kanalımızı ziyaret ederek doktorlarımızın Collagen Lift Paris™ hakkındaki yorumlarına ulaşabilirsiniz!

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page