top of page

En İyi Kolajen Markası

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

Kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeden 4 yıldır hizmetinizde olan Collagen Lift Paris™, Türkiye’de “kolajen” kavramının tanınmasını ve bilinirliğini sağlamıştır. "Türkiye'nin uzmanlar ve doktorlar tarafından önerilen kolajeni" , "Türkiye'nin en sevilen kolajeni" gibi sloganlar kullanırken bu söylemlerin altını doldurmayı, sizinle tamamen şeffaf bir ilişki kurmayı başardığımıza inanıyoruz.


Geçtiğimiz bu 4 yılda belirli aralıklarla doktorlarımıza "Kolajen nedir?" diye sorduk ve onların, Collagen Lift Paris™'i işaret eden cevaplarından güzel bir kolaj oluşturduk. İzlemenizi tavsiye ederiz:



Müşterilerimizin her türlü soru ve sorunlarına itinayla bulduğumuz çözümler ile çizgimizi hiç bozmadan sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Sıvı kolajen ürünümüz ile ilgili olan tüm sorularınızı "Satış Noktaları" bölümümüzden kendinize en yakın satış merkezimize sorabilirsiniz. Ayrıca instagram üzerinden (@collagenliftparisturkiye) ve iletişim bölümümüzden bize ulaşabilirsiniz.


3 yılda müşteri memnuniyeti %98.99 olan; dermatolog doktorlar, medikal estetik hekimleri ve güzellik uzmanları başta olmak üzere herkes tarafından önerilen likit kolajenimiz ile tanışmanın tam sırası!

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page