top of page

Collagen Lift Paris™ Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalıdır?

Güncelleme tarihi: 1 Ağu 2020

Kolajen, cildimizin en temel yapı taşıdır. Uzun yıllar boyunca vücudumuzda yeterli seviyelerde üretildikten sonra, 30’lu yaşlardan itibaren kolajen seviyeleri azalmaya başlar. Kadınlarda menopoz döneminden sonra ise kolajen kaybı yılda %2’ye çıkar. Kolajenin kaybı, onarım süreci yavaşladığı için cildimizdeki kırışıklıkların ve ince çizgilerin artmasına neden olur. Bu nedenle, 30’lu yaşlardan itibaren kolajen kullanımına başlanabilir.


Collagen Lift Paris™ sıvı olarak alınmalıdır. Bunun nedeni klinik araştırmalarda elde edilen sonuçlara ulaşmak için gereken dozun sıvı kullanımda daha kolay sağlanabilmesidir. Aksi takdirde gerekli olan günlük 5 g Verisol® dozuna ulaşmak için günde 14 tablet (5 g kuru ağırlık eşdeğeri) almak gerekirdi. Bu durumun önüne geçmek için sıvı halde üretilmiş olup tadı kırmızı meyve aromalıdır.

Collagen Lift'i Nasıl Kullanalım

Collagen Lift Paris™ almak için en doğru zaman, sabah kahvaltıdan 30 dakika önce veya geceleri yatmadan öncedir, aç karnına alınmalıdır. Ürünümüzün kilo almaya neden olup olmayacağını merak ediyorsanız bu konuda içiniz rahat olsun. Binden fazla kadın üzerinde yapılan klinik çalışmalar esnasında hiçbiri kilo almadı. Aksine, kolajen bir protein olduğu için, vücuda alındıktan sonra tokluk hissi vermektedir. Bunun yanında, ürün içeriğinde bulunan yosun özü Ulvaline®, Fransa’da pek çok zayıflama/detoks ürününde kullanılmaktadır.


Collagen Lift Paris™ ürününün canlandırıcı etkisi Verisol Bioactive Collagen Peptides®’den gelir. Biyoaktif ve hidrolize olan peptidler, normal kolajen moleküllerinden çok daha küçüktür. Bu nedenle, cildin derin kolajen tabakası üzerinde ilerlemeye devam eden sindirim sistemi yoluyla çabucak vücudumuz tarafından emilerek yapı taşı olarak kullanılır. Herhangi bir sindirim problemine yol açmamaktadır.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page