top of page

Collagen Lift Paris™ içeriği nedir?

Güncelleme tarihi: 7 Ağu 2020

Collagen Lift Paris™ sıvı kolajen çeşitlerimizin içeriği hakkında sizleri bilgilendirmek adına hazırladığımız bu yazımızda; Siyah Kutu, Vitality ve Red Carpet’i ele alacağız. İsimleri değiştikçe içerikleri de değişen kollajen çeşitlerimizi tanıyalım:


Collagen Lift Paris™ Siyah Kutu: 5000 mg tip 1 sığır kolajeni, 60 mg C Vitamini ve 5000 mg Ulvaline Deniz Yosunu içerir. 60 mg C Vitamini ise günlük C Vitamini ihtiyacınızın %75’ini karşılar. Collagen Lift Paris™ koruyucu, tatlandırıcı, şeker, glukoz vb. hiçbir zararlı madde içermez!


Collagen Lift Paris™ RedCarpet: 5000 mg tip 1 sığır kolajeni, 100 mg Hyalüronik Asit, 60 mg C Vitamini ve 3000 mg Ulva Lactuca Deniz Yosunu içerir. Collagen Lift Paris™ koruyucu, tatlandırıcı, şeker, glukoz vb. hiçbir zararlı madde içermez!


Collagen Lift Paris™ Vitality: 5000 mg tip 1 sığır kolajeni, 500 mg glutatyon, 60 mg C Vitamini ve 10 mg Çinko içerir. Glutatyon ile kolajeni bir araya getirerek dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Ürünümüz koruyucu, tatlandırıcı, şeker, glukoz vb. hiçbir zararlı madde içermez!


Not: Ürünlerimizde kullanılan, sığır kolajeni peptitlerini içeren Verisol ® hammaddesinin “Helal Sertifikası” vardır.


Ürünlerin ortak özellikleri nelerdir?

Vitality, Red Carpet ve Siyah Kutu aynı oranda kolajen ve C vitamini içermektedir! Tüm Collagen Lift Paris™ ürünleri günlük kolajen ihtiyacını karşılayacak kadar yani 5000 mg kolajen içerir. Collagen Lift Paris™ kolajenleri günlük C vitamini ihtiyacını %75 oranında karşılayan, 60 mg C vitamini içermektedir.


Peki Collagen Lift Paris™ Detox’un içeriği nedir?

Collagen Lift Paris™ Detox pratik detoks suyu ürünümüz hakkında bilgi almak istiyorsanız, satış merkezlerimize danışarak gerekli bilgiyi edinebilirsiniz. Detoks suyumuz bir kolajen takviyesi olmadığı ve formülünde çok daha fazla bitki özü içerdiği için uzman desteği almanız daha sağlıklı olacaktır.


Fiyat ve kullanım bilgisi gibi dilediğiniz her türlü soruyu cevaplamak için Instagram üzerinden (@collagenliftparisturkiye) bize ulaşabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page