top of page

Collagen Lift Paris™ Hangi Eczanelerde Satılıyor?

Güncelleme tarihi: 30 Tem 2020

Daha önce duyduğunuz, gördüğünüz, bildiğiniz ya da tecrübe ettiğiniz kolajen takviyesi çeşitlerini göz önünde bulundurarak; Collagen Lift Paris™’e ulaşmanın yollarını arayan kullanıcılarımız için eczane konusuna bir açıklık getirmek istedik.


Collagen Lift Paris™’in etkilerini duyan herkes gibi ona ulaşmak istediyseniz ve nasıl satın alabileceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızı mutlaka sonuna kadar okuyunuz. Zamanınızı almadan şunu belirtmek isteriz ki; Collagen Lift Paris™ ürünleri online ve perakende olarak satılmadığı gibi eczanelerde de satılamaz! Collagen Lift Paris™ ürünlerine yalnızca web sitemizdeki “Satış Merkezleri” bölümünden kliniklerle ve güzellik merkezleriyle iletişime geçerek sahip olabilirsiniz.


Collagen Lift Paris™ ürünlerininz eczane, perakende ve online satışı yasaktır.
Collagen Lift Paris™ Eczanelerde Satılıyor mu?

Klinikler ve Güzellik Merkezleri dışında fiyat ve ürünlere dair aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceğiniz adreslerimizi sizlerle paylaşmak isteriz:


Web sitemizin “İletişim” Bölümü: www.collagenliftparis.com.tr/iletisim Instagram DM (Özel Mesaj) Ekibimiz:www.instagram.com/collagenliftparisturkiye


Web sitemizdeki satış noktalarımız ve bu paylaşılan sosyal ağ adresleri dışında bireysel olarak satış yaptığını söyleyenlere, farklı sosyal ağ adreslerinden satış yaptığını söyleyenlere lütfen itibar etmeyiniz ve mutlaka bize bildiriniz!



Neden eczanelerde satışınız yok?


Collagen Lift Paris™ ailesi olarak bütünsel sağlık felsefemizi her noktayı düşünerek korumaya çalışıyoruz. Ürünlerimize olan güvenimiz, inancımız ve siz kullanıcılarımıza olan saygımız nedeniyle bilinçli tüketici profili oluşturabilmek adına doktorlar ve güzellik uzmanları ile çalışmayı doğru buluyoruz.


Sizleri alanında tanınmış, işinin uzmanı kişilere yönlendirerek doğru ürünü doğru zamanda ve doğru şekilde kullanmanızı sağlamak en büyük isteğimiz. Ürünümüz hakkındaki olumlu geri bildirim oranının %97 düzeyinden aşağı inmemesi de ürünümüzün kalitesi kadar sizlerin doğru yönlendirilmesi ile sağlanıyor. Ayrıca üretici/son kullanıcı arasındaki eczane duvarını kaldırarak şikayetlerinizi Doktorlarımız ve Uzmanlarımız vasıtasıyla daha hızlı dinleyebiliyor, daha hızlı çözüm üretebiliyoruz.


Herhangi bir takviye ürününün tüm eczanelerde satılması zor olmasa da, bu doğrultuda siz değerli kullanıcılarımızın bir talebi olsa da; maalesef bizim sağlık politikamıza uygun değil. Biz ürünümüz için savunduğumuz şeffaflığa alanında uzman doktorlarımızın ve güzellik uzmanlarımızın güvenini de katarak ilerlemenin en doğru yol olduğunu düşünüyoruz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page