top of page

Collagen Lift Paris™ Fiyatı Ne Kadar?

Güncelleme tarihi: 8 May 2021

Collagen Lift Paris™ Fiyat bilgisi, ürünü merak eden herkesin sorduğu en önemli sorulardan biri. Ancak Collagen Lift Paris™ ürünlerinin bedelleri hakkında bilgi vermeden önce bir kolajenin fiyatını neler belirler onu inceleyelim.


En önemli maddelerden biri kolajen tipleri. Kolajen tipleri en fazla kullanılanlar göz önüne alındığında tip 1 kolajen, tip 2 kolajen ve tip 3 kolajen olarak ayrılmaktadır. Kullanacağınız ürünün fiyatını belirleyen detaylardan biri kolajen tipleridir. Bir diğer önemli konu ise “kolajen nasıl üretilir?” sorusunun cevabıdır. Kolajenin kaynağına dikkat etmeni gerekmektedir. Bunlar sığır kolajeni, balık kolajeni, tavuk kolajeni olarak çeşitlenir. En kaliteli kolajen tipi olan Tip 1 Hidrolize Sığır Kolajeni kollajen fiyatlarını oldukça yükseğe çıkarmaktadır.

Ücret konusunda bir diğer belirleyici faktör ise ürünlerin formüllerinde kullanılan yan etkenlerdir. Bu yan etkenler glutatyon, hyalüronik asit, akdeniz yosunu, biotin, altın eğrelti otu gibi çeşitlilik gösterebilir. Özellikle glutatyon ve altın eğrelti otu gibi en az kolajen kadar etkili olan maddeler formüle eklendikçe ilgili ürünün fiyatı artmaktadır.


Kolajen fiyatlarının belirlenmesinde; kullanılan kollajenin kalitesi, miktarı ve formülünde bulunan diğer maddeler oldukça önemlidir. Siz de kolajen markalarını karşılaştırmak isterseniz bu noktalara dikkat etmenizi öneririz.


Gelelim Collagen Lift Paris™ fiyatlarına; Collagen Lift Paris™ ürünleri yalnızca doktorlar ve güzellik merkezleri aracılığı ile son kullanıcı ile buluştuğu için, biz üretici firma olarak maalesef net bir fiyat belirtemiyoruz. Her bir satış noktamızın fiyat politikasının farklı olması ve Türkiye genelinde 500’ün üzerinde merkezde-klinikte yer almamız bu konuda ne yazık ki net bir bilgi vermemizi engelliyor. Ancak siz son kullanıcılarımızı korumak, rekabeti olabildiğince azaltmak adına belirlediğimiz limitler mevcut. Satış Merkezleri sayfamızdan ilçenizde yer alan 2-3 satış noktamızı aradığınızda en makul fiyatı alabilir, ürünümüze en uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page