top of page

Çantanızda Mutlaka Olması Gereken Makyaj Malzemeleri

Bu haftaki blog yazımızda makyaj yapmayı seven herkesin gerçekten ihtiyaç duyduğu makyaj malzemelerini açıklamasını istedik. Makyaj malzemelerinin çok çeşitli olması ve her gün ayrı bir kafa karışıklığı yaratması nedeniyle çantanızda mutlaka bulunması gereken ürünleri sizler için derledik.


Mini Göz Farı

Gerçekçi olalım, büyük bir göz farı paletindeki her bir tonu muhtemelen her gün kullanmayacaksınız, bu nedenle yalnızca günlük olarak kullanacağınızı sağlayan, düşünceli bir şekilde tasarlanmış, nötr bir mini far ile minimalist yaklaşımı benimseyin.


Nemlendirici Kapatıcı

Kapatıcı en iyi şekilde gözlerinizin altındaki koyu renkli aydınlatmak ve başka yerlerdeki kusurları gizlemek için oldukça etkilidir. Ürün tipik olarak gözlerinizin etrafındaki ince cilde (daha az yağ üreten gözenekler nedeniyle doğal olarak kuru olan bir bölge) uygulandığı için nemlendirici bir kapatıcı önerilir.

Ruj / Parlatıcı

İster havalı olma havasında olun ister sadece saf bir renk kullanmak isteyin, dudaklarınızda biraz renk, görüntünüzü tamamlamanıza ve bir araya getirmenize yardımcı olabilir.


Maskara

Kirpiklerinize bakım yapmak gibi, maskara uygulamak da minimum çabayla "bitmiş görünmenin" kolay bir yoludur. Yaptığınız tek şey bu olsa bile, dinç ve bakımlı görünmenizi sağlayabilir. Hafif bir şey tercih ederseniz, kirpiklerinizi hafifçe kaplayan orta ila koyu kahverengi bir maskara deneyin. Daha fazla etki istiyorsanız, uzayan ve hacim veren simsiyah bir ürün tercih edin.


Allık

Allık ile yanaklarınıza biraz renk katmak, hayata ve gençliğe geri dönmenin en kolay ve hızlı yollarından biridir. İşleri basitleştirmek için, ayrı bir fırça ihtiyacını ortadan kaldırarak parmaklarınızla kolayca uygulayabileceğiniz bir krem veya sıvı allık öneriyoruz. Ayrıca, bir tutam da şeffaf bir dudak parlatıcısı olarak işlevi artırabilir.


Kaş Kalemi

Kaşlar bir makyajdaki en önemsiz nokta gibi görülebilir ancak makyaj güçlü bakışlar için oldukça önemlidir. Hafifçe bakımlı, dolgun kaşlar harika bir görünüm yaratacaktır. Bir makarayı bir kalemle birleştiren bir ürün aramanızı öneririz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page