top of page

Anti-Aging Bakımı Nedir?

İnce kırışıklıklara, yorgun ve yer çekimine yenik düşmüş bir cilde sahipseniz telaşlanmayın. Yaşlanma karşıtı ürünlere kırışıklıklar oluştuktan sonra değil daha öncesinde başlamak gerekmektedir. Bunun için 30 yaştan itibaren anti-aging ürünleri hayatınıza sokmakta oldukça fayda var. Peki, yaşlanma karşıtı bakımda hangi noktalara dikkat etmek gerekir? Cilt temizleyici ilk adımdan, uyku öncesi bakıma kadar tüm aşamalarını bir araya getirdiğimiz bakım rutinini sizlerle paylaşacağız. Uygulayın ve daha sıkı, daha canlı ve daha genç bir görünüme sahip olun!


Temizleyici

Cildinizi temizleyeceğiniz ürünün hyalüronik asit gibi nem içerikli olması ve toniğin alkol içermemesi önemlidir. Temiz ve taze bir cilt yaşlanmaya karşı savaşta atacağınız ilk adım olmalıdır. Bu aşamada cilt yenilenmesini hızlandırmak için narin eksfoliasyon etkili ürünlerden, özel anti-aging formüllere sahip vitamin ve özellikle kolajen bakımından zengin ürünleri tercih edebilirsiniz.


Tonik

Cilt temizliğini tamamlamak ve PH dengesini ayarlamak için tercih edilen tonikler bakım rutininin olmazsa olmazıdır. Yaşlanma belirtilerine karşı yoğun nemlendirici ve cildi yormamak için alkol içermeyen ürünleri uygulayarak cildinize yardımcı olabilirsiniz.

Nemlendirici

Erken yaşlardan itibaren cildi desteklemenin asla değişmeyen adımı nemlendiricilerdir. Susuz kalan bir cilt kırışıkları daha fazla belli ederken aynı zamanda yenilenmeyi de yavaşlatmaktadır. İster makyaj altına ister uykudan önce kırışıklık karşıtı bir nemlendirici en temel ihtiyaçlardan biridir. Cildinize sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez nemlendirici uygulamayı unutmayın.


Cilt Güçlendirici

Bakım rutinine eklenen en yeni adımlardan biri olan ‘Skin Booster’lar cildi bir sonraki aşamaya hazırlarken bir yandan da cilde enerji sağlıyor. Yorgun teninizi cilt güçlendiricilerle canlandırabilirsiniz! Cilt yenileyici ve nemlendirici özellikli formülüyle bu ürünler kırışıklıklara karşı duruşunuzda büyük yardımcılarınızdan olacaktır.


Serum

Cilde ihtiyacı olan yardımı konsantre bir şekilde veren serumlar anti-aging bakımınızın en önemli adımlarından biridir. Yoğun cilt destekleyici özellikleriyle serumların cildinize yapacağı bakımın keyfini sürün.


Güneş Kremleri

Çevre kirliliği, UVA ve UVB ışınları, güneş gibi faktörler cilde zarar veren ve erken yaşlandıran faktörlerdir. Yaş ve kış demeden düzenli olarak güneş kremi kullanmalısınız. Seçtiğiniz kremin SPF'sinin yüksek ve UV'ye karşı etkili olması oldukça önemlidir.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page