top of page

Suda Çözünen Likit Collagen!

Güncelleme tarihi: 7 Mar 2021

Collagen Lift Paris™ ailesi olarak formülümüzün kalitesinden, ampullerimizin taşıma kolaylığından defalarca bahsettik. Bilmenizi istediğimiz çok önemli detaylardan biri de, ne kadar lezzetli olduğumuz! Suda çözünen sıvı veya toz collagen formları arasında en sevilen kolajen takviyelerinden biri olan markamız, size bir takviyede sunulması gereken her şeyi özenle seçiyor. Şeker ve tatlandırıcı içermediği halde en lezzetli formu sunuyor!


Bazı sözlük veya forum sitelerinde başka kolajen markaları için mutlaka okumuşsunuzdur: “Bir kere denedim bir daha asla. Tadı o kadar kötü ki...” Bunlar gibi birçok yorum gözümüze çarpabiliyor. Ancak Collagen Lift Paris™ size kırmızı meyve aromasıyla hoş bir tat sunuyor!



Sizin formülünüz zaten sıvı değil mi, neden suda çözünmesi gerekiyor?


Biz Collagen Lift Paris™ ailesi olarak sizlere, her sabah kahvaltıdan önce bir bardak suya karıştırarak tüketmenizi öneriyoruz. Günün ilk besininin su olması, vücudunuz için oldukça yararlıdır! Bunu kolajen ile desteklemeniz ise kolajen emilimini en üst seviyeye çıkaracak, en iyi faydayı sağlamanıza sebep olacaktır. Dilerseniz suya karıştırmadan da tüketebilirsiniz. Toz kolajen olmadığımız için her zamana, her koşula ayak uydurabiliyoruz!



Suda yakışan en güzel collageni sizler de denemek istiyorsanız, tadını merak ediyorsanız her sene düzenli aralıklar ile yaptığımız seminerlerimizi, tadım günlerimizi kaçırmayın! Etkinliklerimizden haberdar olmak için Instagram sayfamızı (@collagenliftparisturkiye), takip edebilir, aklınıza takılan her türlü soruyu Instagram üzerinden bize sorabilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page